Marktkramen Den Haag

Marktkramen Den Haag

Bij   Marktkramen Den Haag , daar variëren de prijzen. De prijs bij marktkramen Den Haag  is afhankelijk van  het aantal marktkramen wat u wilt afnemen. Wilt u snel een prijs weten bij voor het huren van Marktkramen in Amsterdam Tel 0630416047. Marktkramen Den Haag verhuurd zijn marktkramen in de omgeving Amsterdam en omgeving sinds 2002. De staffel van prijzen marktkramen Den Haag is als volgt. 5t/m 10 marktkramen-10 t/m 15 marktkramen-15t/m 20 marktkramen  20t/m30 marktkramen- 30t/m40 marktkramen of  40t/m 50 marktkramen.De stuksprijs daal naar er meer marktkramen verhuur plaats vindt.

Tel: 0630416047 of vraag een vrijblijvende offerte aan. Offerte aanvragen

– Prijzen van het  marktkramen  verhuur van 1  t/m 10 stuks worden per situatie bekeken.
– bij het marktkramen verhuur worden de prijzen worden bepaald doormiddel van een staffel

– Voor een snelle offerte ga dan naar het kopje offerte op de home pagina en vul de vrijblijvende aanvraag in, wij zullen z.s.m antwoord geven.

marktkramen verhuur

 

De kraam is gemaakt aan de hand van het model dat ook wordt gebruikt op de normale warenmarkt. Mede dankzij het grote verkoop oppervlak is deze kraam altijd een succes als u een keur aan waren wilt uitstallen.

Ideaal voor rommelmarkten, vlooienmarkten, braderieën. Een beproefd model dat leverbaar is met een keur aan zeilen. Zo kunt u kiezen mits de voorraad strekt uit witte zeilen, of gestreept.

Marktkramen voor alle soorten van evenementen

Wij leveren marktkramen voor allen soorten van evenementen. Of u nu marktkramen zoekt voor een braderie,fair,buurtfeest,of een beurs wij kunnen u altijd het materiaal aanpassen aan de behoefte van de  klant. Voor buiten markten verhuren wij doorgaans de 4 meter brede marktkraam. Deze marktkraam kunt u kiezen uit verschilllende kleuren van daken. Voor binnen markten kunt u kiezen uit de marktkraam van 2.5 meter breed of de 4 meter marktkraam. Bij chique evenementen kunnen wij deze tegen een kleine meerprijs voor u bekleden en afroken.

marktkramen Amsterdam